XERRADA SOBRE TRANSICIÓ ENERGÈTICA A FIRA AMPOSTA 5 DESEMBRE DE 2022

28/11/2022

XERRADA SOBRE TRANSICIÓ ENERGÈTICA A FIRA AMPOSTA 5 DESEMBRE DE 2022

En el marc de la 60ª Fira d'Amposta es realitza una xerrada informativa sobre transició energètica a l'Auditori de la Fira d'Amposta de les 17.30 a les 19:00 h.
Es presentarà també la nova oficina de transició energètica del Consell Comarcal del Montsià com a la resta de Consells de les TT.EE, destinada a l'acompanyament en transició energètica tant a ciutadans, empreses com a entitats i administracions. 
En matèria de transició energètica s'explicarà el nou model energètic al que ens estem dirigint, en el que el consumidor te un paper actiu. Un paper actiu reduint el seu consum energètic i com a productor d'energia.
Com a productor d'energia a través de l'autoconsum individual i/o compartit, o fent un pas mes enllà de l'apoderament energètic amb la creació d'una comunitat energètica.
Els ponents Marga Estorach (Responsable Agència d'Energia COPATE) i Oscar Jose (Tècnic Transició Energètica CC Montsia) miraran de clarificar aquest escenari d'oportunitat, explicant les avantatges i com salvar les possibles dificultats.
Si veniu serà un consum també eficient del vostre temps. Us esperem!
 
Podeu descarregar el cartell.

Col·labora