Visita a l'escola d'educació especial Verge de la Cinta de la Fundació Mercè Pla

01/03/2018

Visita a l'escola d'educació especial Verge de la Cinta de la Fundació Mercè Pla

La Presidenta del consell comarcal del  Montsià ha visitat les instal·lacions de la seu central de la Fundació Mercè Pla situades a Campredó. Durant la visita ha estat acompanyada per  José Manuel Agramunt, gerent de la Fundació; Santiago Codinachs, president; Josep Vericat, director dels Centres Ocupacionals; Laura Beltran, directora del Centre Especial de Treball; Núria Chavarria, directora de l’escola d’educació especial  i Sara Acosta, de l’equip directiu de l’escola d’educació especial .

Han començat per l’espai d’office de l’escola d’educació especial Verge de la Cinta on l’alumnat del PFI de restauració i càtering, que cursen aquesta formació professional amb la intenció d’assolir una inserció laboral a l’empresa ordinària, estaven preparant l’àpat que oferirien posteriorment per dinar.

Aquest alumnat també te l’oportunitat de fer pràctiques de  formació a la cuina central de la Fundació on, cada dia, s’elaboren uns 200 menús que abasteixen tots els equipaments de l’entitat.

Després s’ha visitat l’esmentada cuina central en la que treballen diferents professionals del sector de la restauració i persones del CET de la mateixa entitat.

 

Amposta, 26 de febrer de 2018

Col·labora