Obertes les inscripcions per al Curs de monitoratge en el lleure educatiu

28/05/2021 Joventut

Obertes les inscripcions per al Curs de monitoratge en el lleure educatiu

Obertes les inscripcions dels cursos de monitoratge de lleure educatiu. Aquesta formació et prepara per intervindre de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-te per organitzar, dinamitzar i avaluar les activitats en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. 

En total s’impartiran dos cursos intensius de 150 hores cadascun. Un serà a Amposta de l’1 al 15 de juliol i l’altre a Masdenverge del 16 al 30 juliol.

La formació constarà de tres mòduls: Activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, processos grupals i educatius en el lleure infanti i juvenil; i tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure. El curs s’avaluarà mitjançant proves avaluatives.          

A més, caldrà fer 160 hores de pràctiques professionals o de voluntariat i una memòria escrita. El cost total de la formació és de 158,23 euros.

Totes les persones interessades us podeu inscriure a través d’aquest enllaç: http://montsiajove.org/portfolio-items/curs-monitora-de-lleure/?portfolioCats=28

Col·labora