Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer de l’any 2019 al Montsià

25/04/2019

Oberta la convocatòria d’ajuts al lloguer de l’any 2019 al Montsià

  • El termini per tramitar els ajuts al lloguer és fins al 7 de juny, inclòs.
  • S'hi poden acollir les persones titulars d'un contracte d'arrendament, que compleixin els requisits establerts.
  • Es recomana sol·licitar cita prèvia.

L’Àrea d’Habitatge del Consell Comarcal del Montsià informa que la convocatòria d’ajuts al lloguer per a l’any 2019 romandrà oberta fins al 7 de juny, inclòs.

S’hi poden acollir totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament i que compleixin els requisits establerts sobre el preu del lloguer objecte de subvenció, sobre els ingressos de la renda familiar i, a més, que no disposin de cap habitatge en propietat. L’import d’aquest ajut correspon al 40% del preu del lloguer mensual.

Pel que fa als requisits sobre el preu del lloguer, el límit mensual per als habitatges de la demarcació de Terres de l’Ebre és de 350€ mensuals, excepte en el cas de famílies nombroses, que pot ser superior.

El requisit d’ingressos de la unitat de convivència ve marcat per l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) i s’estableix en funció de les persones que viuen en el mateix domicili. 

 

Per presentar la sol·licitud, o demanar informació, podeu:

  • Sol·licitar cita prèvia. Ho podeu fer presencialment, trucant al telèfon 977 704 371 els dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 13.00 h o enviant un e-mail a habitatge@montsia.cat (A l’e-mail ha de figurar el nom complert, el DNI/NIE i el número de telèfon).
  • Portar la sol·licitud emplenada juntament amb els originals dels documents que s’han d’adjuntar, en horari de visita els dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 13.00 h.

Us podeu descarregar els documents per fer la sol·licitud als enllaços de sota.

 

Amposta, Montsià, 24 d’abril de 2019

Col·labora