Finalitza el Pla d’Ocupació Montsià 2017

Finalitza el Pla d’Ocupació Montsià 2017

Durant els mesos d’abril a octubre, s’ha dut a terme, de nou, el conveni de col·laboració per a la realització del projecte Pla d’Ocupació Montsià, en el marc del Pla de Foment de l’Ocupació 2017.

Aquest conveni, signat per la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Montsià,  ha contemplat la neteja i el desbrossament de les zones d’interès pel seu valor turístic i natural per tal de recuperar-les i preservar-ne el correcte ús i manteniment en els municipis d’Amposta, La Sènia, Masdenverge i Ulldecona.

Tanmateix, també s’han efectuat treballs puntuals en espais urbans com són el manteniment de jardins i parcs.

En concret, aquest pla d’ocupació ha estat integrat per un responsables i quatre peons, els quals han efectuat llurs tasques durant sis mesos a comptar des del 10 d’abril d’enguany fins avui, 9 d’octubre, moment en que s’ha efectuat el tancament contractual entre els usuaris i les administracions participants.

Durant l’execució d’aquest Pla d’Ocupació, la Diputació de Tarragona ha proporcionat als treballadors/res beneficiaris la formació complementària demandada en anteriors ocasions per tal de millorar les seves condicions personals i professionals i, conseqüentment, la seva posterior inserció laboral.

El President del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró, ha afirmat que “es tracta d’una mesura necessària i beneficiosa tant pels participants com pel territori, ja que les millores resultants han estat notables. Ara els nostres camins i senders són molt més accessibles i la millora paisatgística també és visible”. Així mateix ha remarcat que “gràcies a aquesta brillant iniciativa, durant sis mesos, hem donat  treball a cinc persones aturades amb ganes de treballar” i conclou que “esperem que aquest tipus de convenis es puguin seguir celebrant en futures ocasions”.

Col·labora