Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià organitzen un curs de carretons elevadors

16/12/2015 Joventut

Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià organitzen un curs de carretons elevadors

 

Des de la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil ‹‹Montsià Jove›› s’ha organitzat  un curs de carretons elevadors adreçat a totes les persones, especialment als que els interessi treballar en aquest àmbit o bé ja estiguin utilitzant aquesta maquinària industrial. El curs es va realitzar a l’aula magna de l’Oficina Jove del Montsià – El Casal d’Amposta.

L’objectiu principal era donar a l’alumne unes normes senzilles, però molt importants, per a la manipulació de maquinària elevadora amb total seguretat, tan per als companys com per a la càrrega. D’aquesta manera també es volia millorar la seva ocupabilitat i augmentar la possibilitat de trobar una feina relacionada amb aquesta acció formativa, ja que el mercat laboral demanda d’aquest tipus de certificats.

Aquesta formació ha tingut una durada de 6 hores, formades per 3 hores de teoria i tres hores de pràctica. Durant la teoria s’aprendran les normes i el funcionament de la maquinària i, durant la pràctica, aquesta es posarà en funcionament practicant amb cons, fent ziga-zaga i realitzant diferents moviments senzills bàsics dels carretons elevadors.

 

 

 

Col·labora