El darrer ple comarcal de 2021 designa noves competències a conselleres i consellers

01/02/2022 Actualitat

El darrer ple comarcal de 2021 designa noves competències a conselleres i consellers

El darrer ple de 2021 del Consell Comarcal del Montsià, celebrat de manera extraordinària, va designar a la consellera d’ERC-AM Núria Marco com a representant de la Federació de Municipis de Catalunya, a Èrika Ferraté del Consell de Marca Terres de l’Ebre del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i també del Consell Assessor de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. A més, Ferraté també agafa responsabilitats com a 2na representant del Consell Rector de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. La consellera Elena Estarlich també del grup comarcal d'ERC-AM ha agafat les competències de representant de la Fundació Montsià.

A més, es va anomenar al conseller  Ramon Muñoz representant del grup comarcal de JUNTS, en el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE).

El proper ple comarcal es celebrarà el pròxim dimecres 2 de febrer de manera telemàtica i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’ens comarcal.

Col·labora