El Consell Comarcal del Montsià ha contractat 31 persones aturades per treballar en 11 Ajuntaments de la comarca amb contractes de 6 i 12 mesos.

27/05/2019

El Consell Comarcal del Montsià ha contractat 31 persones aturades per treballar en 11 Ajuntaments de la comarca amb contractes de 6 i 12 mesos.

En data 22 de gener, el Consell Comarcal del Montsià va contractar 31 persones per un període d’entre 6 i 12 mesos a jornada completa per dur a terme diferents tasques de caràcter públic i d’interès social als diferents Ajuntaments de la comarca, a través del programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, mitjançant la Conferència Sectorial d’Ocupació.

Es tracta de persones en situació d’atur i que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

En data 22 d’ octubre de 2018, el Consell Comarcal del Montsià incoa expedient per sol·licitar al Servei d’Ocupació de Catalunya la subvenció i es concedeix per un import de 444.791,36€.

El Programa Treball i Formació pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat dels col·lectius prioritaris, establint tres línies: Persones en situació d’Atur no perceptores, Persones en situació d’atur beneficiàries de la renda garantida de ciutadania i dones en situació d’atur.

Aquestes 31 contractacions duran a terme un projecte comú per a la reactivació i manteniment dels equipaments culturals, esportius, socials i d’oci de la comarca del Montsià.

Aquests 31 treballadors/es rebran a més 80 hores d’ accions formatives transversals.

Per tal de coordinar aquest projecte, el SOC subvenciona la contractació d’un tècnic per un període de 12  mesos.

La Presidenta del Consell Comarcal del Montsià, M. Carme Navarro, ha destacat la importància d’aquesta convocatòria que es va repetint i ampliant cada any i com a nota molt positiva comenta la creació de la línea de dones. 

Amposta, 24 de maig de 2019

 

Col·labora