El Consell Comarcal del Montsià contractarà 19 persones en situació d’atur dins el programa ‘Treball i Formació’ 2024.

14/06/2024

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 19 persones en situació d’atur dins el programa ‘Treball i Formació’ 2024.

El Consell Comarcal del Montsià contractarà 19 persones en situació d’atur dins el programa ‘Treball i Formació’ 2024.

Un any més, mitjançant el programa ‘Treball i Formació’ subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consell Comarcal del Montsià contractarà dinou persones a jornada completa durant un dotze mesos.

Per un costat, s’oferten 2 places del col·lectiu PRGC, de les quals, una de peó de brigada a la població de Sant Jaume d’Enveja i una de neteja viària a la població de la Ràpita. En aquest col·lectiu, poden participar les persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania. També, en cas excepcional, podran inscriure’s aquelles persones que hagin sol·licitat la prestació de la renda garantida en els sis mesos anteriors a la publicació de la Resolució.

 

Del col·lectiu PANP s’oferten 7 places, de les quals, una de neteja viària a la població d’Alcanar i sis de peó de brigada a les poblacions de Santa Bàrbara, Mas de Barberans, la Galera, Masdenverge, Freginals i també per a aquest Consell comarcal. En aquest col·lectiu, poden participar les persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació.

 

S'entén per persones en situació d'atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

 

Del col·lectiu DONA s’oferten 3 places, les quals són d’auxiliar d’informació per a les poblacions de la Sénia, Santa Bàrbara i per a aquest Consell Comarcal. En aquest col·lectiu, poden participar les dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista i també, les dones en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació.

 

Finalment, del col·lectiu TRANS s’oferta 1 plaça, la qual és de neteja d’edificis públics per a aquest Consell comarcal. En aquest col·lectiu, poden participar persones que no s'identifiquen amb el gènere que li va ser assignat en néixer segons les seves característiques biològiques, sigui per què se sent del gènere contrari o bé per què la seva identitat no s'ajusta a les categories de gènere tradicionalment establertes.

Aquestes persones han d'estar en situació d'atur inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO). L'acreditació de la condició de persona trans* s'ha de fer mitjançant la presentació d'una Declaració Responsable de la persona participant.

 

Les persones interessades cal que s’inscriguin a les ofertes trucant al 900 800 046 (Servei d’Ocupació de Catalunya) i indicant el codi d’oferta corresponent:

 

COL·LECTIU PRGC (2)

  • Peó brigada (Sant Jaume d’Enveja). Núm. oferta 09 2024 14992
  • Neteja viària (la Ràpita). Núm. oferta 09 2024 14998

COL·LECTIU PANP (7)

  • Neteja viària (Alcanar). Núm. oferta 09 2024 15013
  • Peó brigada (Santa Bàrbara, Mas de Barberans, la Galera, Masdenverge, Freginals i Consell comarcal). Núm. oferta 09 2024 15005

COL·LECTIU TRANS (1)

  • Neteja d’edificis públics. (Consell Comarcal) Núm. oferta 09 2024 15014

COL·LECTIU DONA (3)

  • Auxiliar d’informació (la Sénia, Santa Bàrbara i Consell Comarcal). Núm. oferta 09 2024 15002

 

El termini d’inscripció serà des del dia 17 fins al 21 de juny de 2024.

També us informem que aquest procés selectiu es realitzarà durant el mes de setembre de 2024, prèviament al contacte telemàtic o telefònic.

Tota la informació d’aquest programa es publicarà al tauler d’edictes d’aquesta entitat.

Aquests contractes de treball estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuats d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/4378/2023, de 21 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada per a l'any 2024, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, per a la participació de les entitats locals (SOC – TRFO EELL) (ref. BDNS 734887) i regulada per l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC- Treball i Formació), modificada per l’Ordre EMT/170/2023, de 27 juny, modificada per l’Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril, i l’Ordre EMT/2/2023,  de 5 de gener.

 

Col·labora