El consell comarcal del Montsià contracta cinc joves titulats durant sis mesos

El consell comarcal del Montsià contracta cinc joves titulats durant sis mesos

El passat 15 de novembre van començar a treballar al Consell Comarcal del Montsià cinc joves titulats en situació d'atur i beneficiaris de la Garantia Juvenil. Els joves han accedit a un lloc de treball dintre de la institució comarcal a través d’un contracte en pràctiques de sis mesos a jornada completa, subvencionat al cent per cent pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de Catalunya, i del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020. La Presidenta del Consell Comarcal, Carme Navarro, i la consellera comarcal de Joventut, Sònia Tomàs, els han animat “a aprofitar esta oportunitat de cara a la seua futura incorporació al mercat laboral”, afirma l’ens en una nota de premsa. Els cinc joves contractats donaran suport a les àrees d’ensenyament, habitatge, joventut, dinamització econòmica i servei de recepció.

El programa Joves en Pràctiques del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya destinarà 55.000 € per a la contractació d'estos joves titulats amb la finalitat que adquirisquen aptituds i el seu desenvolupament professional.


D'altra banda, des de la posada en funcionament del servei el 19 d'agost de 2015, l'impulsor de la Garantia Juvenil situat a l'Oficina Comarcal de la Joventut (OCJ) del mateix Consell Comarcal del Montsià ha atès vora 800 joves que s'han pogut beneficiar d'algunes de les diferents accions que se'n desprenen dins del marc del Programa de la Garantia Juvenil a Catalunya. Així mateix, també ha donat suport als diferents programes de formació i ocupació juvenil que s'implementen al territori.

Col·labora