El Consell Comarcal del Montsià col•labora en les 16es jornades esportives d’APASA

29/04/2021 Actualitat

El Consell Comarcal del Montsià col•labora en les 16es jornades esportives d’APASA

El Consell Comarcal del Montsià entrega diversos lots d’aigua a APASA, l’Associació de famílies de persones amb discapacitat  intel·lectual i del desenvolupament del Montsià, per a les persones usuàries que participin en les jornades esportives que s’han organitzat pel proper mes de maig.

Seran les 16enes jornades que organitza APASA i se celebraran la setmana del 10 al 14 de maig. «La idea es va iniciar internament perquè totes les persones ateses per APASA poguessin practicar qualsevol tipus d’esport, independentment de les seves capacitats i la seva diversitat funcional. És a dir,  hi participa des de la persona més greument afectada que està en cadira de rodes i gairebé no té llenguatge verbal ni es mou» , apunta Ignasi Monllau Mayor, director gerent d’APASA. Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, assegura que des de l’ens comarcal es valora positivament poder col·laborar-hi. «L’esport és salut, tant física com psicològicament i tot l’equip que hi forma part d’APASA fan una gran tasca per a les persones usuàries i les famílies de la comarca. Amb aquesta petita col·laboració volem donar suport a les jornades i mostrar el nostre reconeixement a l’equip professional que ho fa possible».

L’any passat les jornades es van fer via virtual, enguany es faran presencialment en els diferents centres on hi participen habitualment les persones usuàries  respectant els grups bombolla.

 

 

Col·labora