El Consell Comarcal del Montsià acull l'acció formativa "Logística, present i futur"

El Consell Comarcal del Montsià acull l'acció formativa "Logística, present i futur"

El Consell Comarcal del Montsià i l’Ajuntament d’Amposta, sota el marc de l’Agència de Desenvolupament Local del Montsià, desenvolupa l’acció subvencionada pel programa “Treball a les 7 Comarques” del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, on hi participen activament empreses de la comarca.

El món de la logística ha entrat en una dinàmica de canvis molt ràpids motivats per les noves tecnologies, la transformació digital i la pressió del comerç electrònic. Això provoca que les empreses que no comptin amb bons perfils professionals poden quedar ràpidament superades per altres que estan posant-se al dia i, per tant serà una àrea en potencial de contractació.

Un dels objectius és capacitar les persones en el sector de la logística i adaptar-los als canvis que s’hi produeixen, com també ajuda les empreses a què puguin disposar de millors professionals per a fer-les més competitives.

D’entre els continguts que es tracten hi ha el desenvolupament de l’activitat professional en magatzems (FIFO, ABC...), eines de gestió (KANBAN, SCM, ERP, MRP...) i fins a les eines digitals (IoT, BigData, RFID...).

Entre les persones que desenvolupen l’acció hi ha persones en recerca de feina i també en millora d’ocupació i també hi assisteixen responsables d’empresa del territori, ja que es facilitarà l’establiment de connexions entre l’empresariat i les persones que busquen feina.

A més a més, les persones participants seran acompanyades en el procés d’orientació i d’inserció laboral, rebran informació sobre  recerca de feina, d’igualtat d’oportunitats i també disposaran de sortides a fires professionals

Col·labora