Diners, consciència i joventut amb Joan Antoni Melé

17/11/2015 Actualitat

Diners, consciència i joventut amb Joan Antoni Melé

Nova sessió del Fòrum del Talent el proper dimecres 18 de novembre a les 17.30 a l’Institut Montsià 

El Consell Comarcal del Montsià, en el marc del projecte Montsià Actiu i amb la col·laboració de l’Institut Montsià, organitzen una nova sessió del Fòrum del Talent amb el ponent convidat Joan Antoni Melé.

Joan Antoni Melé ens parlarà de la importància de l’ètica i la consciència en relació als diners i amb un missatge urgent pels més joves: lluny de ser subjectes passius de la situació incerta que vivim, els joves posseeixen ja el poder i la capacitat de canviar el rumb de l’economia i la societat.

Amb aquesta nova sessió del Fòrum del Talent es sustentaran temes que estan molt vigents actualment:  el futur ha de dependre de les decisions que prenguin a partir d’ara. I mai és massa aviat per començar. Volem viure en un món injust, on el 1% de la població acumula més riquesa que el noranta-nou per cent restant? O en un planeta igualitari i respectuós, on tots tinguem oportunitats de progressar i realitzar-nos?

Amb l’estil proper i didàctic en Joan Antoni explicarà conceptes com el capital, la borsa, el mercat, la crisi i l’oportunitat.

Més informació e inscripcions http://forumdeltalent.com/

Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i cofiançades pel Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Col·labora