Destacats del Plenari Extraordinari del Consell Comarcal del 3 d'octubre

04/10/2018

Destacats del Plenari Extraordinari del Consell Comarcal del 3 d'octubre

El Consell s’ha reunit en sessió plenària el dimecres 3 d’octubre de 2018 amb 18 punts a l’Ordre del dia, entre els que destaquem:

 

  • Aprovat l’esborrany de conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua per la redacció del projecte constructiu “Ampliació de l’EDAR de Masdenverge”.
  • Acord per modificar el contracte amb Acciona relatiu al sanejament de la comarca.
  • Aprovats els contractes de cessió dels fons documentals de Godall i de l’EMD dels Muntells a l’Arxiu Comarcal del Montsià.
  • Nomenament de representants: Manel Crespo, com a nou Conseller Comarcal, a la Fundació Montsià; Ivan Romeu, Salvador Balagué i Sònia Tomàs a l’Assemblea General del Consell Esportiu del Montsià; i el mateix Ivan Romeu a la Comissió Directiva del mateix ens.

 

En clau més política també es van aprovar, amb els vots favorables de l’equip de govern d’ERC, PDeCAT-Demòcrates i també amb el suport del grup d’Entesa una emotiva moció amb motiu del primer aniversari de l’u d’octubre denunciant la repressió, els presos i els exiliats injustament per l’Estat Espanyol i una altra en suport al manifest en favor del desdoblament de la N420 fins al corredor del Mediterrani, en aquest cas per unanimitat, que es va presentar fa uns dies a la Cambra de Comerç.

 

Amposta, Montsià, 4 d’octubre de 2018

Col·labora