Comença el concurs d’Instagram del Calendari Montsià Jove 2018

03/11/2017 Joventut

Comença el concurs d’Instagram del Calendari Montsià Jove 2018

“Què fas durant l’any?” És la temàtica escollida per aquesta primera edició

El proper dijous, 2 de novembre, comença el concurs “Calendari Montsià Jove 2018”, organitzat per la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove», integrada pels Punts d’Informació Juvenil, Oficina Comarcal de la Joventut i Oficina Jove del Montsià amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa consisteix en publicar un collage d’un màxim de 6 fotografies, en la coneguda xarxa social Instagram sota la temàtica “Què fas durant l’any? Comparteix-ho amb nosaltres!”

Per a poder participar, heu de tindre entre 14 i 29 anys, disposar d’un mòbil compatible amb l’aplicació i pujar les imatges des d’un perfil públic amb les etiquetes #calendarijove18, #TeamMontsiaJove #like&share i @montsiajove.

Es valorarà que les fotografies transmetin valors positius, que mostrin com són els joves: dinàmics, creatius, compromesos amb la societat, solidaris, esportistes... També es valorarà la tècnica utilitzada i l’originalitat.

Així, des del proper dijous 2 de novembre i fins el divendres 15 de desembre podeu participar en aquest concurs i optareu a guanyar una càmera GoPro valorada en un màxim de 500€.

A més a més, el collage guanyador apareixerà en la primera edició del Calendari Jove 2018.

Podeu consultar les bases  dels concurs, al següent enllaç:

Concurs instagram

Col·labora