Arriba el concurs Calendari Montsià Jove 2021

28/10/2020 Joventut

Arriba el concurs Calendari Montsià Jove 2021

 

El concurs t’ofereix la possibilitat de guanyar una càmera GoPro i que les teves fotos il·lustrin el calendari

Amb aquesta ja és la quarta edició que l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià organitza el concurs Calendari Montsià Jove. Aquesta iniciativa vol incentivar a totes les persones, d’entre 14 i 29, a participar en el concurs enviant un collage de 6 fotografies que transmetin valors positius.

 

La finalitat del concurs és que les fotografies del collage premiat apareguin al calendari que elaborarà l’Àrea de Joventut per a l’any 2021. A més a més, la persona guanyadora adquirirà una càmera GoPro com a premi. Com no podria ser d’una altra manera, enguany, l’eix temàtic de la iniciativa gira entorn de la pandèmia derivada de la Covid-19; el tema del concurs és “Vivim temps de pandèmia. Mostra els teus espais de desconnexió”. El mètode per participar també ve a ser el mateix que en passades edicions, s’ha de pujar el collage a Instagram amb els #calendarijove21 #TeamMontsiaJove i etiquetar @montsiajove.

 

El termini per participar es compren entre el 28 d’octubre i el 13 de desembre.

 

 

El Consell Comarcal del Montsià vol animar a tota la joventut de la comarca a participar en aquesta iniciativa, que contribueix a implicar-se amb el territori i a posar en relleu aquells valors positius que ens fan millor com a societat.

 

Podeu trobar més informació a la pàgina web i a les xarxes socials de Montsià Jove

Col·labora