25 places de peons forestals i prevenció d’incendis a l’Ebre amb els plans d’Ocupació de la Diputació de Tarragona

22/08/2022

25 places de peons forestals i prevenció d’incendis a l’Ebre amb els plans d’Ocupació de la Diputació de Tarragona

Les Terres de l’Ebre cobriran 25 places de peons forestals i de prevenció d’incendis amb els Plans de Foment de l’Ocupació 2022, impulsats per la Diputació de Tarragona. Enguany,  a més dels Plans d’Ocupació Comarcals i el Pla de Serveis Operatius, s’ha aprovat una nova proposta: els Plans d’Ocupació en Prevenció d’Incendis Forestals, destinat al manteniment i conservació de zones forestals amb l’objectiu d’evitar els incendis o de minimitzar-ne els efectes. En total seran 63 llocs de treball a nivell de Tarragona amb contractes de 6 a 12 mesos.

Les inscripcions a les ofertes de feina es poden fer a través de la seu electrònica  https://seuelectronica.dipta.cat/ fins el proper 29 d’agost.

La Diputació de Tarragona impulsa, un any més, els Plans de Foment de l’Ocupació

Els Plans d’Ocupació Comarcals, que es realitzen amb la col·laboració dels 10 Consells Comarcals, tenen com a objectiu millorar entorns naturals i urbans arreu de la demarcació, sobretot en municipis petits (de menys de 5.000 habitants), i proporcionaran feina durant 6 mesos a un total de 50 persones. Al Montsià s'oferiran cinc places de peó forestal per fer condicionament d'entorns naturals o urbans a Freginals, Godall, Mas de Barberans, Masdenverge i Ulldecona. La Diputació ha destinat un total de 713.927,28 euros per a la realització dels 10 plans previstos per al 2022.

 El Pla d’Ocupació de Prevenció d’Incendis Forestals està destinat al manteniment i conservació de zones forestals amb l’objectiu d’evitar els incendis o de minimitzar-ne els efectes i té previst actuar en diferents infraestructures de prevenció d’incendis com pistes, vials i zones de discontinuïtat (àrees tallafocs, franges perimetrals). Aquest pla, que la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria ha desenvolupat conjuntament amb  la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació, proporcionarà feina a un total de 10 persones amb contractes de 6 mesos de durada. En aquest pla s’oferiran 5 places a nivell de Terres de l’Ebre. La institució supramunicipal hi destinarà un total de 135.545, 46 euros.

El Pla d’Ocupació de Serveis Operatius té previst fomentar la creació d’ocupació amb la contractació de 3 assistents de serveis per part de la Diputació, per donar suport a les tasques de gestió de magatzems, de trasllat de mobiliari i d’instruments i de suport a esdeveniments corporatius i fires que es gestiona des de l’Àrea de Serveis Interns. Els contractes tindran una durada de 12 mesos i la Diputació hi destinarà un total de 78.803, 85 euros.

Per poder formar-hi part cal:

  • Estar inscrit/a a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO).
  • No haver estat contractat durant un període de 6 mesos o més, en un pla d'ocupació de la Diputació de Tarragona de les convocatòries 2020 i 2021.
  • Posseir el Certificat de nivell bàsic de català (certificat A2)* acreditat mitjançant certificat expedit per l’òrgan competent o una de les titulacions equivalents.

Tota la informació i requisits aquí.

Des de l’any 2013, la Diputació de Tarragona aprova i executa els Plans de Foment de l’Ocupació, que consten de 10 plans d’ocupació comarcals, plans d’ocupació corporatius i plans d’ocupació singulars. Fins avui, aquests plans han proporcionat feina a un total de 588 persones.

Col·labora