11 joves participen del Concurs “Calendari Montsià Jove 2019”

30/01/2019

11 joves participen del Concurs “Calendari Montsià Jove 2019”

  • La jove Daniela Gallardo ha estat la guanyadora en aquesta segona edició.
  • Els calendaris es poden trobar a tots els Punts d’Informació Juvenil de la comarca i al Consell Comarcal.

El passat 25 de gener de 2019 al Consell Comarcal del Montsià va tenir lloc l’acte de lliurament del premi del concurs d’Instagram Calendari Montsià Jove 2019. Un projecte iniciat la darrera anualitat que pretén consolidar-se entre el teixit juvenil, a través del qual els joves puguin explicar per mitjà de la fotografia que fan durant l’any.

En aquesta edició, un total d’11 joves del Montsià han presentat la seva candidatura. La participació és l’eix vertebrador d’aquesta iniciativa juntament amb l’impacte que tenen les xarxes socials en la vida dels joves, en especial Instagram, que esdevé, en l’actualitat, una de les més populars.

El Coordinador Territorial de Joventut a les TE, Joan Lluís Barberà, la Regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta, Júlia Barberà, la Consellera Comarcal del Joventut, Sònia Tomàs, van ser les autoritats que van acompanyar a Carme Navarro, presidenta del Consell Comarcal del Montsià, que també era membre del jurat, i que va manifestar que “l’elecció del guanyador no ha estat fàcil. Totes les fotografies refermen el talent i la creativitat dels participants fent que cada cop el llindar sigui més elevat.”

Daniela Gallardo (@guzanaz) ha estat la guanyadora d’aquesta edició, qui ha rebut una càmera GoPro7. Les seves fotografies s’han materialitzat amb l’edició del calendari d’enguany, el qual es pot aconseguir a tots els Punts d’Informació Juvenil d’arreu de la comarca i també a través del portal web Montsià Jove.

La resta dels participants també han rebut el seu reconeixement a la feina ben feta amb l’atorgament d’un diploma personalitzat amb les seves fotografies.

Col·labora