Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre

Joventut -
 • Calendari: 16/2/2022 - 18/2/2022
 • Localització: Amposta

  El Fòrum Jove d’Amposta creix per convertir-se en el Fòrum Jove de les Terres de l’Ebre, un espai que vol consolidar-se com a punt de referència per al jovent de les quatre comarques, on els centres educatius i els joves ebrencs podran participar en més de 50 activitats en diferents espais de la capital del Montsià.

  Amb l’emancipació, la salut, la formació, l’emprenedoria o la participació com a eixos principals, aquesta edició s’estructurarà en tres espais: la fira, les activitats i els serveis d’orientació educativa i laboral.

  Xerrades sobre associacionisme i emprenedoria juvenil; tallers d’art, d’ocupació i de relació a l’espai públic; un trivial per la ciutat; visites guiades a l’Oficina Jove, el FabLab i el Sindicat; i obres de teatre i exposicions són algunes de les activitats que es podran realitzar en diferents espais com el Casal, l’Oficina Jove, Lo Sindicat, el Mercat o el parc dels Xiribecs. 

  Programa: 

  Consulta totes les activitats aquí (enllaç)

  Preu: 

  Assistència lliure i gratuïta

  Inscripcions: 

  Inscriu-te aquí (enllaç)

  Organitza: 

  Departament de Joventut, l’Oficina Jove del Montsià, l’Oficina Jove del Baix Ebre, l’Oficina Jove de la Terra Alta, l’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta.

  Col·laboraEntorn Web Àrea de Coneixement i Qualitat.