Ebre, Art & Patrimoni

Cultura -
 • Calendari: 15/7/2022 - 30/10/2022
 • Localització: Terres de l'Ebre

  Nova edició del cicle Ebre, Art & Patrimoni, on s’han programat 9 exposicions en 10 municipis amb la participació de 10 artistes, a més del col·lectiu d’alumnes i professors d’Esardi. Es tracta d'un cicle d’activitats d’estiu que permet investigar i fixar l’atenció dels creadors en les múltiples dimensions, significats i capes que aplega el nostre patrimoni col·lectiu.

  En aquesta edició s'han construït un conjunt de propostes a partir dels signes, els traços i els rastres que unes vegades de forma icònica i d’altres vergades de forma imperceptible es poden descobrir en la mateixa pell del patrimoni cultural i natural de les Terres de l’Ebre.

  L’objectiu és recuperar i restituir, en definitiva, recrear i donar nova vida i sentit al llegat cultural i a la memòria col·lectiva. En aquesta ocasió es pot comprovar com en la visió de les superfícies o en la lectura  profunda de les coses, la pròpia mirada hi descobreix allò rellevant -allò llegible i allò ocult- que conforma un vocabulari i un codi simbòlic que és alhora individual i alhora universal.

  Programa: 

  Consulta'l aquí (enllaç)

  Preu: 

  Entrada gratuïta

  Organitza: 

  Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre, encapçalat pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura.

  Col·laboraEntorn Web Àrea de Coneixement i Qualitat.