Concert familiar 'Vers per on'

Cultura -
 • Calendari: 5/2/2022 18:00h
 • Localització: Teatre Orfeó Montsià, Ulldecona

  Pentina el Gat presenta l’espectacle 'Vers per on' i convida tota la família a gaudir d’un viatge sonor amb l’alegria i l’energia que els caracteritza. En aquesta ocasió ho fa de la mà dels poemes de Núria Freixa, delicats, senzills i impregnats de tendresa.

  Les cançons originals de la companyia converteixen la veu en la veritable protagonista, i barregen estils i utilitzen múltiples instruments. Un concert que uneix música i poesia, i explora com es poden abraçar aquests dos llenguatges, amb el suport d’una posada en escena dinàmica i atractiva.

  Sinopsi: 

  La Núria Freixa té un llibre de poemes sense enquadernar. Poemes sobre personatges i llocs de la nostra infantesa, sobre les estacions de l'any, sobre alguns dels jocs i joguines populars que els nostres pares jugaven amb els seus amics, amb la família... Jocs de carrer que existien abans que els aparells electrònics ho col·lapsessin tot. Aquest llibre ha caigut ara en mans dels Pentina el gat. De fet ha caigut accidentalment a l'escenari. I ara tenen un problema: tots els poemes escampats, versos perduts, paraules amagades, lletres cap per avall, accents escampats i una cantant que rima a tota hora. Veurem si els Pentina el Gat són capaços de reconstruir el llibre de poemes de la Núria i amb la seva música i les seves cançons convertir-lo en el primer concert de poesia pop: Vers per on.

  Preu: 

   

  7€ nen/a | 8€ adult
  Compra les teves entrades aquí (enllaç)

  Organitza: 

  La Xarxa Ulldecona

  Col·labora